museucapibaribe.com

Beställ din studentskylt genom Gallerix

May 1st, 2015 by admin

Från och med i år går det att beställa studentskyltar från Gallerix, vilka finns representerade i hela Sverige. Du hittar information om dem genom hemsidan studentskyltar, där du kan få information om utformningen av de studentskyltar som de har att erbjuda.

Bland sortimentet av studentskyltar kan man välja att beställa canvastavlor, akryltavlor, aluminiumtavlor, fotoförstoringar och affischer. Man kan även beställa en designad studentskylt av Liselotte Watkins. Dessa är i formatet 50×70 cm och är något dyrare än studentskyltar i standardformat, vilka finns att få i tre olika storlekar. Om du väljer en studentskylt i standardutförande kan du själv bestämma designen utifrån Gallerix egna mallar.

Catia Engineering Excellence

April 20th, 2015 by admin

När det är dags för dina maskiningenjörer att utveckla nya produkter för marknaden bör du förse dem med Catia Engineering Excellence. Detta ger nämligen rätt verktyg för att de ska kunna skapa de nyckelfaktorer som krävs i en tidig utvecklingsfas. Dessa är tänkt att utveckla produkternas prestanda och innebär att de kommer att uppnå det syftet som produkten kommer att skapas för.

Gå in på http://www.3ds.com/se/produkter-och-tjaenster/catia/funktioner/maskinteknik för att läsa mer om detta verktyg och för att låta dina ingenjörer skapa maskinerna i dess driftmiljö på ett hållbart sätt. Detta leder till att ditt företag kommer att spara pengar på att undvika snedsteg.

Träffa vänner

March 14th, 2015 by admin

Det är rätt så spännande att man hinner göra en hel del saker i helgen. Det är så att jag träffa en vän Jonas Röjdmark och det är alltid skoj att ses när man inte har setts på ett tag. Det blir ju väldigt intressant att man hinner med hur mycket som helst ibland. Men ibland kan bara helgerna bara flyga på och så får man inget gjort. Det är ju så att man helt plötsligt bara vaknar upp och så är det söndag och söndagen flyger bara fram utan att man hinner få något gjort så då är det så extra skönt att få saker gjorda.

Kakel i Stockholm

January 18th, 2015 by admin

Nu verkar det som en vän till mig har hittat kakel stockholm och är nöjd med butiken också. Det är roligt för jag vet att han har varit på jakt efter kakel i stan väldigt länge och nu har han hittat en bra kakel butik som han kan vända sig till och det är inte för att han hitta rätt kakel på en gång utan att han fick hjälp snabbt från butiken. Det är sånt man uppskattar eller iallafall jag och mina vänner så att dom känner sig hörda och på så sätt kan komma vidare. För det kan ju vara så att ens tänk stannar av lite när man väntar på svar gällandet något.

Läsa på

September 17th, 2014 by admin

Nu när jag ska flytta till ett hus så känner jag på något sätt att jag måste börja titta på saker till huset som en inte behöver titta på om en ska bo i exempelvis en lägenhet. Jag tycker dock att det är lite roligt, som att välja luftvärmepump och sådant. Jag tycker faktiskt att det är väldigt skönt att kunna välja själv och så. Jag tycker att det är fantastiskt att man kan välja hit och dit men det är ju också lite jobbigt. En måste ju läsa på så mycket om olika saker somm exempelvis luftvärmepumpar. Jag har kollat en hel del på det och det är ju väldigt trevligt faktiskt. Jag tycker verkligen om att läsa på om saker, det känns riktigt roligt måste jag säga.

Fortsätta träna

September 13th, 2014 by admin

Jag är väldigt glad över att jag kan första hjälpen, det känns faktiskt riktigt duktig på det också vill jag säga. Jag tycker att det är så himla fint att skolan lär ut första hjälpen. Det är ju faktiskt riktigt bra att man lär barnen det i så himla tidig ålder. Jag tror ändå att det har räddat en hel del liv och det är ju en sådan kunskap som förhoppningsvis kan följa med en hela livet. Jag tror att väldigt många har erfarenhet av detta och har använt sig av första hjälpen någon gång i deras liv. Förhoppningsvis så fungerar det bra men jag tror ändå att en måste fortsätta och träna på det under en lång period så att en inte glömmer bort någonting. Det är faktiskt väldigt viktigt vill jag understryka, riktigt viktigt.

Precis gjort en näsoperation

January 7th, 2014 by admin

Jag har precis gjort en näsoperation och jag känner mig väldigt spänd på att se hur den ser ut. Jag har inte fått ta av mig bandaget än och det gör ju lite ont men det är okej. Bara min näsa är finare än förut så kan jag stå ut med allt som slängs min väg. Jag vet att det kommer att ta ett tag innan svullnaden går ner men jag känner att det är okej ändå. Jag vill ju så gärna ha en rak näsa. Min har alltid varit krokig och jag tycker att det är så himla fult, jag tänker inte på det när andra har det, då kan det till och med vara riktigt fint, men det passar bara inte mitt ansikte. Så jag sparade pengar en stund och när jag hade råd så beställde jag direkt en operation. Nu ska jag bara vänta tills jag kan ta av bandaget.