museucapibaribe.com

Kakel i Stockholm

January 18th, 2015 by admin

Nu verkar det som en vän till mig har hittat kakel stockholm och är nöjd med butiken också. Det är roligt för jag vet att han har varit på jakt efter kakel i stan väldigt länge och nu har han hittat en bra kakel butik som han kan vända sig till och det är inte för att han hitta rätt kakel på en gång utan att han fick hjälp snabbt från butiken. Det är sånt man uppskattar eller iallafall jag och mina vänner så att dom känner sig hörda och på så sätt kan komma vidare. För det kan ju vara så att ens tänk stannar av lite när man väntar på svar gällandet något.

Glad av givande

September 19th, 2014 by admin

Jag tycker att det är väldigt fint i malmö, jag var och hälsade på en kompis där här om veckan och det var en himla fin stad. Ibland så önskar jag att jag också bodde där men sedan kommer jag ju på att jag gillar Stockholm också. Dock blir en ju lite uttråkad av samma sak hela tiden, kanske skulle en ta ett år någon annanstans bara för att hitta någon typ av kontrast. Det vore ju faktiskt ganska så fint men vi får väl se vad som händer. Kanske är det så att jag flyttar dit, min kompis var glad över att hon hade hittat en budfirma där som var riktigt snabb. Hon gillar ju att skicka paket och sådant till folk. Det är en väldigt fin egenskap tycker jag, det här med att vilja ge. Jag tycker att det är så fantastiskt att kunna bli glad av att ge.

Läsa på

September 17th, 2014 by admin

Nu när jag ska flytta till ett hus så känner jag på något sätt att jag måste börja titta på saker till huset som en inte behöver titta på om en ska bo i exempelvis en lägenhet. Jag tycker dock att det är lite roligt, som att välja luftvärmepump och sådant. Jag tycker faktiskt att det är väldigt skönt att kunna välja själv och så. Jag tycker att det är fantastiskt att man kan välja hit och dit men det är ju också lite jobbigt. En måste ju läsa på så mycket om olika saker somm exempelvis luftvärmepumpar. Jag har kollat en hel del på det och det är ju väldigt trevligt faktiskt. Jag tycker verkligen om att läsa på om saker, det känns riktigt roligt måste jag säga.

Fortsätta träna

September 13th, 2014 by admin

Jag är väldigt glad över att jag kan första hjälpen, det känns faktiskt riktigt duktig på det också vill jag säga. Jag tycker att det är så himla fint att skolan lär ut första hjälpen. Det är ju faktiskt riktigt bra att man lär barnen det i så himla tidig ålder. Jag tror ändå att det har räddat en hel del liv och det är ju en sådan kunskap som förhoppningsvis kan följa med en hela livet. Jag tror att väldigt många har erfarenhet av detta och har använt sig av första hjälpen någon gång i deras liv. Förhoppningsvis så fungerar det bra men jag tror ändå att en måste fortsätta och träna på det under en lång period så att en inte glömmer bort någonting. Det är faktiskt väldigt viktigt vill jag understryka, riktigt viktigt.

Frihet i huset

May 28th, 2014 by admin

Jag tycker att marmor är ett helt fantastiskt material. När man ser marmor så får man direkt en känsla av lyx och överflöd av någon anledning. För mig känns det faktiskt riktigt lyxigt att ha marmor någonstans. Jag skulle gärna vilja ha det i mitt hem någonstans. Jag vet dock inte riktigt var men det är ju en sådan sak som man helt enkelt kan lösa. Det är så himla skönt att kunna bestämma själv i sitt hus, förut bodde jag i en lägenhet och då var det ju en massa regler hit och dit. Nu behöver jag dock inte oroa mig över det längre, nu kan jag bara göra precis som jag vill för det är ju jag som äger mitt hus. Det är en sådan enorm frihet som jag verkligen uppskattar hur mycket som helst. Jag skulle inte klara av att bo någon annanstans.

Precis gjort en näsoperation

January 7th, 2014 by admin

Jag har precis gjort en näsoperation och jag känner mig väldigt spänd på att se hur den ser ut. Jag har inte fått ta av mig bandaget än och det gör ju lite ont men det är okej. Bara min näsa är finare än förut så kan jag stå ut med allt som slängs min väg. Jag vet att det kommer att ta ett tag innan svullnaden går ner men jag känner att det är okej ändå. Jag vill ju så gärna ha en rak näsa. Min har alltid varit krokig och jag tycker att det är så himla fult, jag tänker inte på det när andra har det, då kan det till och med vara riktigt fint, men det passar bara inte mitt ansikte. Så jag sparade pengar en stund och när jag hade råd så beställde jag direkt en operation. Nu ska jag bara vänta tills jag kan ta av bandaget.